Life Coach:in vinkit unelmien elämän rakentamiseen

Millainen on sinun unelmien elämä?

Ensin tulee määrittää missä olet nyt ja mihin haluat olla menossa?

  • Mitä tunnen ja miltä näytän?
  • Parisuhde?
  • Ystävyyssuhteet?
  • Perhe?
  • Koti? Missä asun?
  • Tavoitteet?
  • Mitä työtä teen?

Kun olet pysähtynyt kuulostelemaan omaa elämääsi juuri nyt ja tutkinut elämäsi tärkeitä osa-alueita, voit alkaa tunnustelemaan miltä sinusta tuntuu: Oletko onnellinen? Jos et ole, minkä asian pitäisi muuttua jotta olisit onnellinen? Miten kyseinen asia tai elämänosa-alueesi muuttuisi?

Mitä on unelmien elämä?

Unelmien elämä on sinun versio ja sinun toive-palojen yhdistelmä elämästä. Jokaisen elämän palapeli näyttää erilaiselta. Unelmien elämä ei tarkoita sitä, että kaikki olisi koko ajan täydellisesti. Päinvastoin, elämä on täynnä epätäydellisyyttä ja haasteita. Sosiaalinen media ja se mitä ihmiset antavat ulospäin ymmärtää, näyttää kaunista kiilloteltua kuvaa. Onhan se kaunista, mutta se ei ole totta. Tai ainakaan se ei ole oikeaa elämää. Elämään kuuluu valo ja varjo. Tämä on hyvä tietää ja tiedostaa.

Siinä vaiheessa kun teemme suunnitelmia ja kysymme itseltämme rehellisesti mitä haluamme: painotan kuitenkin että jätä vielä järki pois matkasta ja mieti vain miten haluaisit elämän osa-alueiden olevan. Mistä olet aina haaveillut? Tässä kohti saa vielä lähteä lapasesta. Saa lähteä mieli lentoon. Saa lähteä ajatus laukalle. Järki on meille tehty sitten toimintasuunnitelmaa varten. Toimintasuunnitelma tulee sen jälkeen kun yläotsikot eli se, mitä toivot/unelmoit/tavoittelet ollaan saatu luotua ja määriteltyä.

Tehtävä:

Kirjoita kaikki unelmasi ylös mahdollisimman tarkasti ja kuvaavasti: Kerro jokaisesta elämän osa-alueestasi. Millainen on sinun unelmien elämä?

"All our dreams can come true,
if we have the courage to pursue them."

-Walt Disney-

Personal training_dreamcoaching

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.