asiakaskokemukset

asiakaskokemukset

Maija Nurminen, 50v.

Mitä tuloksia olet saanut?

Olen päässyt tavoitteisiin ja voin paremmin. Syön hyvin ja valitsen arjessa ”parempia ja järkevämpiä” vaihtoehtoja ruokavaliossa ja se on tuntunut hyvinvoinnissa; päivittäisessä jaksamisessa, unenlaadussa, kaikessa. Kuntoni koheni ja sain voimaa suoriutua paremmin niin arjen askareissa kuin kuntoillessa. Sain samalla myös pudotettua painoa ja pitänyt sitä tavoitetta yllä. Tällä hetkellä uusi tavoite kehon huollossa. Koko ajan sain tukea ja tsemppejä kohti parempia tuloksia. Tämän lisäksi pienet ”takapakit” matkan varrella hoidettiin kannustavasti ja opin armollisuutta itseäni kohtaan.

Kenelle voisit Leenaa suositella valmentajana ja miksi?

Sanoisin, että ihan kaikille! Toki aloittelijat tarvitsevat aivan omanlaisensa otteen ja huomion sekä aloittelevan tuen; tätä löytyy Leenalta, joten erityisesti aloitteleville.

Myös heille, joiden elämäntilanne horjuu syystä tai toisesta ja tarvitsee valmennuksen kautta erityistukea – suosittelisin Leenaa. Hänen psykologinen silmänsä ja taitonsa auttaa ovat suurenmoiset.

Lue Maijan koko valmennuskokemus täältä!

Minna Turja-Mäkinen, 40v.

Mitä tuloksia olet saanut?
Laihduin 16 kg ja tulos on pysynyt nyt parisen vuotta

Kenelle voisit Leenaa suositella valmentajana ja miksi?
Terveempää elämää tai tuloksia haluavalle ihmiselle, joka ei oikein tiedä, miten lähtisi aloittamaan elämäntapamuutosta tai tavoittelemaan jotakin haluamaansa päämäärää.

Lue Minnan koko valmennuskokemus täältä!

Riina Töyrylä, 33v.

Mitä tuloksia olet saanut? 

Kun aloitin Fustran, huomattiin että kehoni on lantion ja selän seudulta väärässä asennossa. Olen käynyt vajaa 10 kertaa nyt fustrassa ja asento on saatu korjattua! Lisäksi salainen toiveeni toteutui myös, painoa on tipahtanut 5 kiloa 5 viikossa.

Kenelle voisit häntä suositella valmentajana ja miksi? 

Kenelle tahansa, jolla on minkäänlaisia urheilullisia tai kehonmuokkaustavotteita, eikä saa niistä yksin otettua koppia.

Lue Riinan koko valmennuskokemus täältä!