Maija Nurminen

Ikä 50

Tavoitteesi? Miksi otit valmentajan/PT:n?
Halusin laihtua ja voida paremmin

Millaisessa valmennuksessa olet ollut (PT, Fustra, Life Coach, First Beat)?

PT

Millaisena olet kokenut valmennus/harjoituskerrat?
Hyvin antoisina ja tarpeellisina. Joka kerta valmennuksesta on ollut apua ja hyötyä sekä oppinut uutta. Harjoitusten avulla oma harjoittelu sujuu paremmin ja oikeilla tekniikoilla tai ainakin tietoa on paremmin oikeista tekniikoista. Harjoitukset ovat olleet hyvin henkilökohtaisia eli paneudutaan juuri sinuun. Harjoitukset ovat kannustavia ja rohkaisevia eteenpäin.

Mitä tuloksia olet saanut?
Olen päässyt tavoitteisiin ja voin paremmin. Syön hyvin ja valitsen arjessa ”parempia ja järkevämpiä” vaihtoehtoja ruokavaliossa ja se on tuntunut hyvinvoinnissa; päivittäisessä jaksamisessa, unenlaadussa, kaikessa. Kuntoni koheni ja sain voimaa suoriutua paremmin niin arjen askareissa kuin kuntoillessa. Sain samalla myös pudotettua painoa ja pitänyt sitä tavoitetta yllä. Tällä hetkellä uusi tavoite kehon huollossa. Koko ajan sain tukea ja tsemppejä kohti parempia tuloksia. Tämän lisäksi pienet ”takapakit” matkan varrella hoidettiin kannustavasti ja opin armollisuutta itseäni kohtaan.

Kuinka pitkään olet ollut valmennuksessa?

Tuota, nyt Leenan täytyy auttaa: olisiko ollut kesällä 2013?

Leena auttaa: Ihan oikein muistit, se oli 2013 elokuu kun aloitettiin eli 3 vuotta ollaan tehty yhteistyötä ☺

Millainen valmentaja Leena on?
Leena on huippu-tyyppi! Hänen taitonsa ottaa asiakas juuri sillä hetkellä sellaisena kuin on; tosi henkilökohtaista palvelua. Hän on aina oma itsensä; iloinen, hyväntuulinen, ehtymätön kannustaja. Hän on hyvä kuuntelija ja sosiaaliset taidot ylipäätänsä kohdallaan. Leena on tosi ammattitaitoinen työssään. Hän vankalla otteella tarttuu probleemoihin ja joka tilanteisiin on löydetty ratkaisut. Hänellä on osaamista, koska oma harjoittelu tuo näkemystä ja ymmärrystä asioihin. Leena on joustava ja muuntautuu nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin; osaa ottaa tilanteet haltuun. Hän on erittäin kannustava ja helposti lähestyttävä. Ei hötkyillä turhista, osaa hellittää, mutta napakkuutta löytyy tarvittaessa. Leenalla on laaja tuntemus alasta. Ihana ihminen!

Kenelle voisit häntä suositella valmentajana ja miksi?
Sanoisin, että ihan kaikille! Toki aloittelijat tarvitsevat aivan omanlaisensa otteen ja huomion sekä aloittelevan tuen; tätä löytyy Leenalta, joten erityisesti aloitteleville.

Myös heille, joiden elämäntilanne horjuu syystä tai toisesta ja tarvitsee valmennuksen kautta erityistukea – suosittelisin Leenaa. Hänen psykologinen silmänsä ja taitonsa auttaa ovat suurenmoiset.

Minkä arvosanan antaisit valmennuksesta? (4-10)
Arvosana on ehdottomasti 9-10 välillä.

 

Categories: