Riina Töyrylä

Ikä 33

Tavoitteesi? Miksi otit valmentajan/PT:n?
Kärsin välillä kovistakin selkäkivuista, sekä niska-hartia-alueen jumeista. Salaisesti lisähaaveenani oli tiputtaa hieman painoa :)

Millaisessa valmennuksessa olet ollut (PT, Fustra, Life Coach, First Beat)?

Fustra

Millaisena olet kokenut valmennus/harjoituskerrat?
Itselleni täydellisesti sopivina. Hyvänä esimerkkinä juuri edellinen treenikerta, kun kotona ollessani ajattelin että nyt soitan ja sanon että en tule, peruuntukoon ja olkoon kaikki – päiväni oli erittäin huono. Jostain kuitenkin sain revityksi energiaa sen verran että lähdin, ja onneksi lähdin. Treeni kulki hyvin, ja Leena on mahtava tsemppari joka ymmärtää myös huonot päivät!

Mitä tuloksia olet saanut?
Kun aloitin Fustran, huomattiin että kehoni on lantion ja selän seudulta väärässä asennossa. Olen käynyt vajaa 10 kertaa nyt fustrassa ja asento on saatu korjattua! Lisäksi salainen toiveeni toteutui myös, painoa on tipahtanut 5 kiloa 5 viikossa…

Kuinka pitkään olet ollut valmennuksessa?
5 vkoa

Millainen valmentaja Leena on?
Mulla ei ole Leenasta mitään muuta kun hyvää sanottavaa. Leena ottaa sut vastaan juuri sellaisena kun olet, kuuntelee sun päämääriä ja kertoo omat mielipiteensä rehellisesti, kaunistelematta. Leena tsemppaa täysiä huonoinakin päivinä, ja naurattaa sua vaikka just sillä hetkellä tekis mieli itkeä, mikä on siis hyvä asia :) mutta jos itkettää, niin Leenan seurassa saa treenin keskellä itkeäkin ja Leena kuuntelee. Mikä on ihan tosi mahtavaa, Leenan treeneissä saa olla just sitä mitä on eikä tarvii esittää mitään.

Kenelle voisit häntä suositella valmentajana ja miksi?
Kenelle tahansa, jolla on minkäänlaisia urheilullisia tai kehonmuokkaustavotteita, eikä saa niistä yksin otettua koppia.

Minkä arvosanan antaisit valmennuksesta? (4-10)
9