LIFE COACHING

Lähdetään valitsemallesi polulle ja tehdään unelmista totta. Uskallatko ottaa ensimmäisen askeleen?

Kuva: Emmi Virtanen | Byemmi

LIFE COACHING

Lähdetään valitsemallesi polulle ja tehdään unelmista totta. Uskallatko ottaa ensimmäisen askeleen?

Kuva: Emmi Virtanen | Byemmi

Mitä on Life Coaching eli henkilökohtainen ratkaisukeskeinen valmennus?

Mitä on Life Coaching eli henkilökohtainen ratkaisukeskeinen valmennus?

Kaikki valmennukset kasataan asiakkaan tavoitteen ja tarpeen mukaan.

Keskustellen tapahtuva henkilökohtainen valmennus tähtää omien voimavarojen ja lahjojen oivaltamiseen, oman elämän mahdollisuuksien löytämiseen, apuja tavoitteiden asettamiseen sekä antaa tukea matkalla kohti tavoitteita. Valmentajana pyrin saamaan sinulle paremman itsetuntemuksen ja kysymyksillä ohjaamaan sinua niin, että löydät vastaukset elämäsi askarruttaviin kysymyksiin sinusta itsestäsi. Avaimet ja ratkaisut omaan elämääsi löytyvät sinulta jo.

Valmentajana kuuntelen, pyrin löytämään sinulle oikeat kysymykset sekä peilaamaan omia vastauksiasi ongelmiin. Voimakkaat kysymykset voivat saada sinut katsomaan asiaa eri näkökulmasta. Sopivan ratkaisun löydettyämme, teemme toimintasuunnitelman ja säännöllisillä tapaamisilla seuraan etenemistäsi kohti tavoitteita. Pysähdymme säännöllisesti miettimään edistymistä ja tarvittaessa päivitämme tavoitteita. Tarvittaessa myös pilkomme tavoitetta pienemmäksi, jotta löydät onnistumisen kokemuksia, jotka motivoivat jatkamaan eteenpäin kohti tavoitteita.

Matkallesi

 

Minulle on kunnia lähteä viemään sinua kohti tavoitteitasi, on kunnia olla matkassa mukanasi. Henkinen kasvu ja oman tien löytäminen ei ole aina helppoa ja saatat joutua kohtaamaan haastaviakin asioita elämässäsi. Ei ole helppoa pysähtyä oman elämän äärelle miettimään kuka minä olen ja mitä minä haluan. Välillä taas oman elämän oivallukset – ne pienetkin – voivat olla todella merkityksellisiä ja palkitsevia. Todelliseen kasvuun kuuluu koko tämä elämän kirjo.

En kerro sinulle vastauksia, koska vastaukset löytyvät sinusta itsestäsi. Autan sinua miettimään itsellesi sopivat realistiset tavoitteet sekä askeleet kohti tavoitteitasi. Kyse on sinusta. Kyse on sinun potentiaalin löytämisestä ja voimavarojen valjastamisesta käyttöön. Sinussa on enemmän voimaa kuin osaat kuvitella.

Pakkaamme matkalle mukaan tavoitteesi, vahvuutesi, taitosi ja suunnitelmasi. Tutkimme uskomuksia jotka pidättelevät sinua. On aika ymmärtää mahdollisuutesi, sukeltaa syvälle ja ottaa oma elämä haltuun.

Oletko valmis?

HINNASTO

Life coaching

 

Valmennuskokonaisuus rakennetaan yhdessä asiakkaan tavoitetta vastaavaksi.

Veloitukseton konsultointi 30min: taustatietojen kartoitus ja suunnitelma. Ei sido ottamaan jatkon palveluita.

(hinnat sisältävät alv24%)

Alkukartoitus 90min

95€

Jatkokerrat 60min

85€

Kolmen kerran paketti

249 €

Kuuden kerran paketti

492 €

Kymmenen kerran paketti

810€

Alkukartoitus 90min

95€

Jatkokerrat 60min

85€

Kolmen kerran paketti

249€

Kuuden kerran paketti

492€

Kymmenen kerran paketti

810€

Kerrat voidaan käyttää tilanteen ja tarpeen mukaan. Yleensä tapaamisia otetaan 3-5vk välein.

“I cannot teach anybody anything – I can only make them think.”
Sokrates