Personal training

On aika valjastaa koko potentiaalisi. Lähdetään yhdessä matkalle.

Mikä on sinun tavoitteesi?

Kuva: Petra Tiihonen | Alias Studio

Personal training

On aika valjastaa koko potentiaalisi. Lähdetään yhdessä matkalle.

Mikä on sinun tavoitteesi?

Mitä on Personal Training eli henkilökohtainen hyvinvointivalmennus?

Mitä on Personal Training eli henkilökohtainen hyvinvointivalmennus?

Kaikki valmennukset kasataan asiakkaan tarpeiden mukaan seuraavista elementeistä:

 

Taustatiedot ja tavoitteet

Valmennus alkaa taustatietojen ja tavoitteiden kartoituksella, josta päästään miettimään toiveitasi ja tavoitteitasi.

Liikunta

Mietimme yhdessä sinulle sopivan paletin liikuntalajeja, joita lähdet toteuttamaan oman elämäntilanteesi ja ajankäytön mukaan. Valmennuskokonaisuuksissa huomioin aina mikä on realistinen ja hyvinvointia tukeva määrä liikunta viikossa. Otan huomioon myös mahdolliset liikerajoitteet ja vammat. Liikkumisessa tärkeintä on se että laji on sinulle mieleinen ja liikkuminen on kivaa.

Saliharjoittelu

Saliharjoitteluun tehdään sinulle soveltuva ohjelma, joka käydään yhdessä läpi liike liikkeeltä. Erityisosaamisalueeni saliharjoittelun puolella on liikkumisen aloittavat, pelkotiloja aiemmin liikunnan parissa kokeneet sekä vartalon muokkaamiseen tähtäävä harjoittelu. Yhteistreenejä otetaan valmennukseen mukaan tavoitteen ja tilanteen vaatimalla tavalla. Yhteisharjoittelu salilla lisää turvallisuutta, varmuutta ja tehokkuutta liikkeiden tekemiseen. Motivaatio salilla käymiseen pysyy, kun tiedät miten salilla tulee harjoitella ja näet tuloksia.

Mittaukset ja kuntotestit

Tulosten, kiinteytymisen ja kunnon kohoamisen seurantaan käytetään tarvittaessa mittauksia tai kuntotestejä. Tulosten seuraaminen motivoi sinua eteenpäin kohti tavoitteita. Erilaiset mittarit ja seurannat otetaan harjoittelusuunnitelmaan mukaan tilanteen ja tarpeen mukaisesti.

Liikkuvuusharjoittelu

Liikkuvuusharjoittelulla avaamme kehon kireyksiä, vahvistamme kehon syviä lihaksia sekä parannamme ryhtiä. Vahvat syvät lihakset ovat kaiken perusta, jonka vuoksi painotan harjoittelussa kehon ryhdikästä asentoa. Kehon oikealla asennolla voidaan helpottaa kehon kiputiloja kuten niska-hartia jumeja sekä alaselän kiputiloja.

Ravinto

Ravintovalmennus kulkee tärkeänä osana valmennuskokonaisuutta. Ravinto, se mitä syömme, määrittää jaksamisen tasoa, vireyttä ja kehon hyvinvointia. Terveellisellä ruokavaliolla tuemme terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ravintovalmennuksen pohjana on elämäntapamuutos ja perusterveellinen ruokavalio. Ruokavalio-ohjeistuksessa ei vältetä mitään ruoka-aineita, vaan pyritään hakemaan kultaista keskitietä. Ruokavalio sovelletaan tavoitteen, terveyden ja elämäntilanteen mukaan. Otan myös huomioon henkilökohtaiset mieltymykset, jotka sovelletaan ruokavalioon mahdollisuuksien mukaan. Pyrimme välttämään tiukkoja rajoitteita ja samalla pohtimaan omia valintoja eri tilanteissa. Etsimme yhdessä kokeilemalla sopivaa ruokavaliomallia, joka sopii juuri sinulle.

Yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa

Kunnioitan eri alojen asiantuntijoiden näkemyksiä ja ohjeistuksia sekä uskon että yhteistyöllä asiakas saa parhaan mahdollisen avun ja tuloksen. Tämän vuoksi pidän ehdottoman hyvänä ja tärkeänä sovittaa valmennukseen mukaan niin lääkäreiden, fysioterapeuttien, hierojien, ravintoterapeuttien, psykoterapeuttien kuin psykologienkin ohjeistukset.

HINNASTO

PERSONAL TRAINING

 

Harjoittelukokonaisuus rakennetaan yhdessä asiakkaan tavoitetta vastaavaksi.

 

Veloitukseton konsultointi 30min: Taustojen kartoitus ja suunnitelma. Ei sido ottamaan jatkon palveluita.

(hinnat sisältävät alv24%)

55 min

99€

Kolme kertaa 55min

285€

Kuusi kertaa 55min

552€

Kymmenen kertaa 55min

890€

Kaksikymmentä kertaa 55min

1740€

Kehonkoostumusmittaus

99€

 Kuntotestaus

 99€

55 min

89€

Kolme kertaa 55min

264€

Kuusi kertaa 55min

522€

Kymmenen kertaa 55min

860€

Kaksikymmentä kertaa  55 min

1640€

 Kehonkoostumusmittaus

 49€

Kuntotestaus

89€

Kerrat voidaan käyttää tilanteen ja tarpeen mukaan. Yleensä käynnit toteutetaan noin viikon välein, jotta työskentelyssä toteutuu mielekkyys ja jatkumo.

Maksutapana lasku sähköpostilla.

Mikäli olet estyneet saapumasta varattuna aikana, peruutathan ajan viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Ajan peruuttamisesta alle 24 tuntia ennen varattua aikaa tai peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitetaan normaali käyntimaksu.

“I cannot teach anybody anything – I can only make them think.”
Sokrates