Nimi ja ikä?

Salla, 24v


Tavoitteesi? Miksi otit valmentajan?

Tavoitteenani oli estää uupumuksen uusiutuminen. Olen alkuvuodesta lähtien toipunut uupumuksesta ja pelkona oli, että syksyllä arkeen palatessa samat oireet palaisivat. Minulla on taipumus stressata helposti pienistäkin asioista, joten ajattelin valmennuksesta olevan apua myös yleisesti stressinhallintaan. Uupumuksen jäljiltä tavoitteena oli saada uudenlaisia, palautumista ja stressinhallintaa tukevia rutiineja valmennuksen avulla ja oppia itsestä lisää.

 

Millaisena olet kokenut valmennus/harjoituskerrat?

Valmennustapaamisissa vallitsi mielestäni todella turvallinen ja avoin ilmapiiri. Tehdyt harjoitukset olivat mielekkäitä ja keskusteluissa tuli uusia oivalluksia. Harjoitukset perusteltiin hyvin ja tiesin, miksi niitä tehtiin. Suurin anti valmennuksessa olivat kuitenkin käydyt keskustelut ja niiden kautta tulleet suuretkin oivallukset. Tykkäsin myös siitä, että joka tapaamisella asetettiin tavoitteita tuleville viikoille, jolloin valmennuksen teemat pysyivät koko ajan mielessä.

 

Mitä tuloksia olet saanut?

Olen oivaltanut omasta toiminnastani paljon ja ymmärrän paremmin, mistä stressi kumpuaa ja miten sitä voisi hallita ja ennakoida. Konkreettisia tuloksia ovat oppimani hengitysharjoitukset, joista tykkäsin kovasti. Lisäksi valmennuksen myötä rutiiniksi muodostui jokapäiväinen palautumishetki. Sain myös vinkkejä ja apuja liiallisen puhelimenkäytön selättämiseen.

 

Kuinka pitkään olet ollut valmennuksessa?

Suurin piirtein yhden kuukauden.

 

Millainen valmentaja Leena on?

Leena on valmentaja, joka aidosti välittää valmennettavan hyvinvoinnista ja haluaa oikeasti auttaa. Hänelle on todella helppo puhua ja hän osaa kysyä oikeita kysymyksiä siten, että valmennettava saa kuitenkin itse oivaltaa asioita. Kuvailisin Leenaa hyvin helposti lähestyttäväksi ja lämminhenkiseksi valmentajaksi. Hän osaa kuitenkin myös vaatia riittävästi valmennettavalta, mikä on todella tärkeää.

 

Kenelle voisit häntä suositella valmentajana ja miksi?

Mielestäni juuri lempeän lähestymistavan vuoksi Leena sopisi erityisen hyvin valmentajaksi sellaiselle henkilölle, jolle omista asioista kertominen on haastavaa. Leena on kärsivällinen ja osaa luoda turvallisen ilmapiirin, jossa on helppo jakaa juuri sen verran kuin haluaa. Lisäksi voisin suositella Leenaa myös suorittamisesta ja liiallisesta itsekriittisyydestä kärsivälle henkilölle, sillä oman kokemuksen kautta koin, että Leena osasi ottaa nämä teemat hyvin haltuun ja tuoda niihin apuja.
Voisin suositella Leenaa valmentajaksi oikeastaan kenelle tahansa, koska hän osaa hyvin lukea asiakasta ja tapaamisen ilmapiiriä ja valita sitä kautta oikeanlaiset harjoitteet.

 

Minkä arvosanan antaisit valmennuksesta? (4-10)

9+