“Olen saanut nauttia Leenan Personal Trainer -palveluista pian kolme vuotta – yhteistyössämme on ollut pari matkoista ja lomista johtuvaa pitempää taukoa. Treeni on sisältänyt Fustra-harjoituksia, saliharjoituksia ja rentoutus- ja hengitysharjoituksia – kaikkia tarpeen mukaan sopivassa suhteessa. Kokemukseni Leenan ohjauksesta ovat pelkästään myönteiset ja olen palannut treenitunnilta joka kerta tyytyväisenä.
Arvostan asiakkaana seuraavia asioita: JOUSTAVUUS, JÄMÄKKYYS, AMMATILLISUUS JA MYÖNTEISYYS.

JOUSTAVUUS tarkoittaa tässä kykyä räätälöidä treeni asiakkaan tilanteen mukaan ja tarvittaessa muuttaa sovittua suunnitelmaa. Esimerkiksi jos olen mennyt salille uupuneena ja joku paikka kipeänä Leena on aivan lennossa suunnitellut tunnin, joka soveltuu juuri siihen oloon ja tilanteeseen.

AMMATILLISUUS tuo asiakkaan näkökulmasta turvallisuutta. Voin luottaa siihen, että Leena hahmottaa oikein oman ammattitaitonsa rajat. Jos hän arvioi asiakkaan tarvitsevan juuri nyt enemmän lääkäriä tai fysioterapeuttia hän myös sanoo sen. Olen kokenut, että ohjaajana hän tietää mitä tekee ja tekee sen hyvin ja asiakasta kuunnellen.

JÄMÄKKYYS: Leena ei päästä asiakasta helpolla. Jos hän havaitsee, että energiaa on tällä kertaa hyvin, niin sitten tehdään kunnolla töitä.

MYÖNTEISYYS on hyväntuulisuutta ja positiivisen edistyksen näkemistä silloinkin, kun itsellä on se kokemus, että kunto on treenitauon aikana romahtanut täysin. Leena osaa keskittyä myös pieniin edistymisiin eikä tuijota virheisiin.

Saamani hyödyt ovat tiivistetysti tässä:
– tuki- ja liikuntaelinten pienten (iänkin tuomien) vaivojen helpottuminen, toisinaan jopa poistuminen
– niskajännityksen ja sen myötä päänsärkyjen väheneminen
– aikaisempaa arvostampi suhde omaan kehoon sekä mielen ja kehon yhteyden entistä tarkempi havaitseminen
– energisyyden lisääntyminen
– stressin lieveneminen”

Merja,
Psykologi, 63v.