Ellu

Ikä 29

Tavoitteesi? Miksi otit valmentajan/PT:n?

Tavoitteeni on muuttunut vuosien varrella. Aikaisemmin urheiluun liittyvät tavoitteet olivat hyvin kapea katseisia kuntosali harjoitteluun liittyen, mutta nykyään tavoitteena on yleinen hyvinvointi ja kokonaisvaltainen hyvä suorituskyky. Viimeisimmän valmennuksen aikana pudotimme ne ikuiset viisi kiloa. Halusin tähän valmentajan tuen, että painonpudotus sujuu turvallisesti ja kehoa kuunnellen. Halusin myös että painonpudotus on pysyvää ja maltillista, koska oikotietä onneen ei taida olla.  Myöskin tavoitteenani jaksolle oli aerobisen kunnon paraneminen ja juoksun aloittaminen, mutta rasitusvamma laittoi tähän kapuloita rattaisiin. Leenan vahvuus oli se että hän kivasti tuki ja jutellen saimme kuitenkin treenit pyörimää vammaa ja kehoa kunnioittaen.

 

Mitä tuloksia olet saanut?

Valmennuksen päättyessä olin päässyt tavoitteeseen ja energinen olo taas täytti arjen. Senttejä karisi ja ne viisi kiloa lähtivät. Ja kyllä se juoksu kuntokin kehittyi.

 

Millaisena olet kokenut valmennus/harjoituskerrat?

Harjoituskerrat on aina motivoivia ja Leena on kova tsemppaamaan eteenpäin.

Kuinka pitkään olet ollut valmennuksessa?

Leenan kanssa olemme työskennelleet jo monen vuoden ajan ja erilaisia valmennuskokonaisuuksia on kokeiltu matkan varrella tavoitteiden vaihdellessa. Leenan kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja näin jälkikäteen on hienoa huomata kuinka on kehittynyt kuntoilijana ja itsensä kuuntelemisessa.

 

Kenelle voisit häntä suositella valmentajana ja miksi?

Leenaa valmentaja voi suositella ihan kenelle vain, joka haluaa kokonaisvaltaisesti itselleen hyvää olipa tavoitteesi mikä hyvänsä. Leena on ihana ja lämmin ihminen ja varmasti vie sinut turvallisesti tavoitteeseen.

 

Minkä arvosanan antaisit valmennuksesta? (4-10)

Arvosanaksi voisi antaa 9 🙂