“Toivottavasti osasin pukea kiitollisuuteni ja ajatukseni järkeviksi lauseiksi . 🙂 ❤️

Olen ollut Leenan ohjauksessa useamman kerran erilaisten kehitystavoitteiden kanssa. Leenan ohjauksen oppeja ja hyötyjä on vaikea tiivistää pariin lauseeseen, mutta seuraavista olen erityisen kiitollinen ja ne ovat muuttaneet pysyvästi elämääni:

Fustra-ohjauksesta sain avun päätetyön aiheuttamiin jumituksiin, liikerajoituksiin ja kipuihin. Olen voinut jatkaa oppimiani liikkeitä itsenäisesti kotona ja työpäivän aikana.

Ravinto- ja hyvinvointiohjauksen avulla opin tunnistamaan ja hallitsemaan paremmin omaan toimintaani, päätöksiin ja tunnetiloihin vaikuttavia ajatusmalleja ja toimintatapoja. Tämän ohjauksen myötä pääsin eroon epäterveellisistä tavoista ruokailuun ja liikuntaan liittyen sekä opin positiivisemman ja lempeämmän asenteen itseäni kohtaan.

Voin suositella Leenan ohjausta kaikille, jotka haluavat laaja-alaisen asiantuntijan apua lämpimällä ja jämerällä otteella liikunnan ja hyvinvoinnin eri alueilla. Leenalta saat juuri omiin tarpeisiin, resursseihin ja tavoitteisiin suunnitellun kokonaisuuden. Leenan ohjauksessa et ole yksin juhlimassa saavutuksia tai murehtimassa vastamäkiä.

”

Marja-Leena,
45v.