“Isoimmat asiat, mitä olen saavuttanut: Olen vihdoin ja viimein uskonut, että laihdutus perustuu ihan perustekemiseen, siihen ei ole ihmekikkoja, eikä toisaalta sitä silloin estä mitkään tekosyyt. Leenan laihdutusvalmennuksen myötä olen itseasiassa alkanut inhoamaan koko laihdutusbusinestä. 😀 Laihduttaminen vaatii työtä ja monilta osin tapojen ja ajatusten muuttamista. Ihmepillereitä ei ole, eikä mitään uutta synny vanhoilla tavoilla. Ja vaikka tämä ei suurta toivoa herätä, niin minä koin sen jotenkin helpottavana. 🙂 Joku käskee, minä teen eli hihat ylös ja hommiin ja voi samaan aikaan luottaa siihen, että hommassa pysyy järki. 🙂

Olen myös oppinut sen, että elämäntapamuutos vaatii ajatusta ja vapaata kaistaa päästä. Aikaa ennen Leenaa, ahdistuin ja yritin laihduttaa, kun olin ollut useita vuosia aivan ylikuormittunut, en onnistunut ja ahdistuin siitä vähän lisää. Älä edes yritä, silloin kuin henkiset voimavarat ovat olleet reilusti miinuksella jo pidemmän ajan. Silloin pitää keskittyä niihin energiaa tuoviin ja palauttaviin asioihin (mieluiten valmentajan kanssa). Ruokavalio ja liikunta auttaa kyllä jaksamiseen todella paljon, mutta tärkeintä on Asia kerrallaan, ei kaikkea kerralla.

Jos olet aiemmin syönyt viikoittain levyn suklaata / juonut pullon viiniä, ei suklaapatukka / viinilasi viikossa ole epäonnistuminen, vaan huomattava parannus!

Suosittelen Leenaa kaikille itseään loppuun palaneena ruoskiville aikuisille naisille. 😀 Ohjeet ovat ennen kaikkea järkevät, jotka vaativat kyllä työtä, mutta tukevat myös muuta elämää ympärillä. Tällä tavoin tehdään elämänmuutoksia. Stressinhallintaosaamisen kera yrittäjät saavat myös Leenalta todella hyvän paketin jaksamiseen ja hyvinvointiin!

”

Nainen,
Yrittäjä, 38v.