“Isoimpia asioita, mitä sain valmennuksesta, on oman kehon tuntemisen lisääntyminen. Tunnen nyt todella paljon paremmin mitä lihaksia harjoittelen, mikä tekee tietysti lihaskuntoharjoittelusta todella paljon motivoivampaa, kun tietää mitä tekee. Alan myös oppia tuntemaan, milloin kehoa on treenattu liikaa. Olen myös innostunut kuntosaliharjoittelusta oikeasti, mikä on jo suoritus sinällään. Mielestäni sinun lihaskuntoharjoittelun rakenne eli ensin opetellaan tuntemaan kroppaa fustrassa ja sitten salin puolelle on erittäin toimiva. Luulen, että minun kohdalla tämä yhdistelmä oli juuri ratkaiseva innostumisessa.

Myös onnistunut painonpudotus ja kehon kiinteytyminen oli tärkeää minulle. On mukavaa, kun ensimmäistä kertaa elämässä se mitä peilistä näkyy ja miltä minusta oma kroppa tuntuu, on synkassa. Sain myös ruokavaliosta toimivan työkalun painonhallintaa. Ei ole enää epätoivoinen olo tämän asian suhteen. Ja myös terveyden kannalta painonpudotus oli tärkeää, koska monet terveysriskit liittyy ylipainoon.

Olen pitänyt todella paljon tyylistäsi ohjata. Et puske suorittamaan supersuorittajaa vaan ennemminkin tuet tahdin rauhoittamista. Mielestäni olet osannut hyvin lukea asiakkaan tarpeita. Ja huumorihan meillä kukkii – se tekee harjoittelusta todella paljon hauskempaa. 😂 Kyllä tämä yhteinen prosessi oli yksi asia, joka auttoi minua jaksamaan tämän kevään aikana. Kuten juteltiin, voi Korona-kevään typerämminkin käyttää. Suosittelisin sinun palveluitasi oikeastaan kelle vain, jolla on samoja tavoitteita kuin minulla. Olet se pt, jota Jyväskylästä tulen suosittelemaan, jos joku kysyy hyvää osaajaa.

Kiitos Leena tästä keväästä ja mehän jatketaan syksyllä. Olet hyvä työssäsi.” ❤️

-Nainen 42v.