Matkapäiväkirja 10.

Villimiehen kanssa metsään

Cairns, Australia

Villimiehen kanssa metsään

Aussi faceryhmiä selatessa silmiin osui päiväretkelle seuraa hakeva Aussimies. Facebookin kansikuvassa perse paljaana esiintyvä mies ei varsinaisesti tehnyt vaikutusta ja mietin että tämän tapauksen jätän kyllä välistä. Aussimies, joka esiintyi nimellä Wildman, oli kuitenkin entinen matkaopas 4000 kaverilla – joten todennäköisesti ei sarjamurhaaja ja varmaan tuntee seudut, mietiskelin. Siispä unohdin kansikuvan ja myö sovittiin retki vesiputouksile.

Seuravana aamuna lava-auton vieressä minua odotti Wildman, Damian, Australialaisen perikuva. Hiekan väriset vaatteet ja villin lännen hattu sekä pepsodent hymy. Aussiaksentilla hän toivotteli hyväntuulisesti: ”D’day” ja niin matka sai alkaa. 

Mies joka elää unelmaansa

Damianin kanssa oli hyvät keskustelut unelmien toteutuksesta ja siitä kuinka paljon töitä sen eteen on saanut tehdä. Hän oli myynyt lähes kaikki tavaransa ja kotinsa. Kaikki hänen omaisuutensa oli nykyään auto, kuvausvehkeet, retkeilytarvikkeet sekä henkilökohtaiset tavarat. Damian uskoi enemmän matkusteluun ja elämyksiin kuin materiaan ja koki olevansa nyt paljon onnellisempi.

Hänellä oli unelma työskennellä Tv.ssä ja eläinten parissa. Hän oli 10 vuotta aiemmin aloittanut työt villieläintarhassa vapaaehtoisena, jotta saisi työkokemusta ja sen myötä palkallisia töitä krokotiilien parissa. Ja siitä matka jatkui. Nyt 10 vuotta myöhemmin hän oli päässyt tekemään sarjan National Geographicille villieläinten parissa.

Damian kiipeili puissa sekä kallioilla, kuvasi jokaisen ötökän ja itsenä joka kuvakulmasta. Tästä ihmisestä näki, että hän oli elementissään ja teki elämällään juuri sitä mitä rakasti. Hän oli kokeillut matkan varrella töitä mitä tämä yhteiskunta sanoo järkeväksi, mitä meidän tulisi tehdä ja lopulta kieltäytynyt hyvistä työtarjouksista. Hän oli valinnut oman tiensä ja oli nyt hyvin onnellinen.

Puhuimme myös siitä, että mitä jos saisi lottovoiton ja pääsisi toteuttamaan unelmansa helpommin tai nopeammin – mutta totesimme ettei se tuntuisi samalta. Palkinnosta tulee kunnon palkinto vasta siinä kohti, kun tiedät minkä matkan olet kulkenut ja kuinka paljon töitä olet sen eteen tehnyt. Ei se ole se päänmäärä, vaan se matka mikä merkitsee.

Peter Andre ja Mysterious Girl

Kävimme ihastelemassa vesiputousta (Millaa Millaa), jossa Peter Andre oli huhun mukaan tehnyt musiikkivideonsa ”Mysterious Girl”. Damian sanoi, että ei usko huhun olevan totta ja totesi että katso vaikka itse video. En voinut kuin naurahtaa: ”En pistä pahakseni katsoa videota, jossa on Peter Andre, vaikka pariinkin kertaan tarkistaakseni asian”. Damian pyöritteli silmiään ja puisteli päätään.

Lisäksi kävimme myös toisella kauniilla vesiputouksella: Ellinjaalla, sademetsässä ihmettelimme jättimäisiä puita ja meteoriitin tekemällä kuvankauniilla järvellä, Crater Lakes National Parkissa nautittiin lounasta.

Thank you Damian for this nice day 😊

“Success is a journey,
not a destination.
The doing is often more important than the outcome.”

-Arthur Ashe-

Personal training_dreamcoaching

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.