Mitä on Fustra?

Fustra korjaa kehon virheasentoja, vahvistaa heikkoja lihaksia ja avaa kireyksiä. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla saadaan aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä.

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Fustran avulla kehon asentovirheet saadaan korjattua.

Metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus. Fustra- metodi soveltuu kaikille – lajista ja tavoitteista riippumatta – sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa.

Fustra on on myös Vuoden liikuntatuote 2012.

Sopiiko minulle?

– Kärsin niska- ja selkäkivuista
– Haluat pudottaa tehokkaasti ja turvallisesti painoasi
– Teet istumatyötä tai olet paljon tietokoneella
– Haluat kehittyä omassa lajissasi, kuten golf, joukkuepelit, tennis

Historia

Fustra on suomalaisen Jarkko Kortelaisen kehittämä metodi, joka sai alkunsa 2005 Göteborgissa. Ensimmäiset koulutetut Fustra –ohjaajat Suomessa valmistuivat joulukuussa 2010 ja työllistyivät ympäri Suomen. Tällä hetkellä Fustra-yksilövalmentajia on Suomessa yli 300 ja lisensioituja Fustra-kuntoklubeja yli 60. Vuositasolla Fustra –ohjauksia tehdään noin 100.000 h ja niihin osallistuu yli 4000 henkilö vuosittain.
Kokeile Fustraa yksilövalmentajan kanssa vain 35 €
Lähde ja lue lisää: http://www.fustrafinland.fi

 

fustra